Tarieven en vergoeding

Tarieven en vergoeding

Intake gesprek€ 90Intakegesprek van 60min + 30min uitwerktijd
Analyse lichaamssamenstelling en wegen
Hulpvraag en doelen opstellen
Vervolgconsult € 35Uitgebreide evaluatie van het dagboek 30min
In samenspraak voedingsadvies opstellen
Analyse lichaamssamenstelling en wegen
Vervolgconsult kort € 17,50Korte evaluatie van 15min
Analyse lichaamssamenstelling en wegen
Afspraak op afstand € 30Telefonisch of beeldbellen
Uitgebreide evaluatie van 30min
Zo nodig aanpassen voedingsadvies
Gewicht zelf doorgeven
Afspraak op afstand kort € 15Telefonisch of beeldbellen
Korte evaluatie van 15min
Gewicht zelf doorgeven

 

Wanneer een bezoek aan de praktijk niet mogelijk is, kan ik ook naar jou toekomen. Huisbezoek toeslag is €25,- in een straal van 10 km.

Kijk voor vergoeding vanuit de zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden van je verzekering. Je vindt dit onder dieetadvisering ongecontracteerde zorg.
Na het betalen van de factuur via een overboeking, kan ik een declaratieformulier mailen of uitgeprint meegeven om in te dienen bij je zorgverzekeraar.

Met een verwijsbrief van de huisarts, krijg je vanuit het basispakket 3 uur dieetadvisering vergoed door de zorgverzekeraar, waarbij eerst je eigen risico zal worden aangesproken.
3 uur dieetadvisering komt neer op ongeveer 1 intakegesprek en 4-6 vervolgconsulten, afhankelijk van hoe lang de consulten zijn.
Besluiten we hierna dat het verstandig is om nog meer consulten in te zetten (leefstijlverandering doe je nu eenmaal niet zomaar even), dan kun je kijken of je nog vergoeding uit je aanvullende zorgpakket kunt krijgen. Kijk hiervoor in je polisvoorwaarden aanvullende verzekering.

Wanneer je toch niet op je afspraak kunt verschijnen, wil je dit dan minimaal 24 uur van tevoren aan mij laten weten door te bellen (evt. voicemail inspreken) of te mailen.
Is dit korter dan 24 uur van tevoren, dan moet ik helaas de ingeplande tijd van het consult in rekening brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.