Over mij

Hallo!

Mijn naam is Suzanne van Meer, diëtist en leefstijlcoach (en hobbykok). Door mijn interesse in voeding en koken ben ik de opleiding “Hotelschool” gaan doen en hierna op voeding doorgegaan met de HBO opleiding “Voeding en Diëtetiek”.

Uitgebreid koken, lang tafelen en genieten van eten met elkaar vind ik heerlijk. Je kunt mij dan ook regelmatig in de keuken vinden. Ik ben positief en behulpzaam ingesteld en krijg veel energie van het helpen van anderen. Ik heb altijd inspiratie voor leuke en gezonde recepten!

Inmiddels heb ik ruim 12 jaar ervaring als diëtist, daarvan werk ik 9 jaar bij de Nederlandse Obesitaskliniek. Om deze reden kan ik heel goed mensen begeleiden die hun leefstijl moeten aanpassen en/of afvallen om in aanmerking te komen voor een maagverkleinende operatie, alsook mensen die al een maagverkleining hebben ondergaan en daar wat steun bij willen of bepaalde klachten van hun maagverkleining ondervinden.

Bij mijn praktijk “Van Meer naar minder” kan ik je helpen:
– Van meer naar minder gewicht,
– Van meer naar minder klachten,
– Van meer naar minder medicijnen,

maar óók:
– Van minder naar meer gewicht,
– Van minder naar meer energie of vitaliteit,
– Van minder naar meer inspiratie voor lekkere en gezonde eetmomenten….

Ik vind het van belang om samen te kijken hoe en welke doelen we kunnen opstellen, iedereen is uniek en heeft andere wensen en doelen. Persoonlijke begeleiding vind ik dan ook zeer belangrijk. Samen kijken naar wat in jouw leefstijl past en wat voor jou werkt, juist je eigen inbreng is daarin essentieel.
Voeding en leefstijl zijn een wezenlijk onderdeel van iemands leven. Wanneer om welke reden dan ook een aanpassing hierin nodig is, kan dit een stuk ingewikkelder zijn dan vooraf gedacht. Wat ik het mooie aan mijn werk vind, is dat ik hierin een bijdrage kan leveren om zowel de kwaliteit van leven, als de gezondheid van cliënten te verbeteren.
Tijdens consulten vind ik het vooral van belang een vertrouwensband te creëren en jou te blijven motiveren. Iedereen heeft wel eens een mindere week, dat is natuurlijk niet erg. Samen pakken we de draad weer op.
Dit alles kan eventueel ook telefonisch of via beeldbellen.

Bij genoeg animo geef ik ook kookworkshops en supermarkt workshops waar ik je leer etiketten te lezen.

Kijk gerust even rond op mijn website en dan hoor ik graag waar ik je bij mag helpen!